2.7.09

sevelim, sevdirelim:


"Dünyada kadınlar bu 4 futbolcuyu konuşuyor... Cristiano Ronaldo, David Beckham, Steven Gerard, Marcus Bent ve Volkan Demirel sadece oynadıkları futbolla değil düzgün fizikleri ile de kadınların ilgi odağı oluyor."

bu güzel haberinden ötürü hürriyetsporyetkililerini öpüyorum.

9 yorum:

Ezgi dedi ki...

DÖRT futbolcu. evet.

bi dost dedi ki...

ama orda 5 kişi var:P

bi de casillas ı unutmuşlar çok kınadım.

Unknown dedi ki...

volkan sempatik hareketleriyle daha çok erkeklerin ilgi odağı oluyor desek yanlış olmaz sanırım.

cündebaz dedi ki...

@ezgi, bu tarz postları senin blogundan aldığım gazla yayınlıyorum dersem yalan olmaz sanırım.

@bi dost, yapma lütfen yaa! biz burada volkan'ı nereye sığdıracağız diye bin türlü tribe giriyoruz. sen casillas'tan bahsediyorsun. klişe ama cidden "yanağında hamur kalmış."

@ouyeeman, abi dikkatini çekmek için böyle bişey yazdım. sen serdar eylik'i izledin mi onu söyle? ya da kader keita hayırlı olsun mu desem?

Unknown dedi ki...

ya anlattırma bana galatasaray falan, o işin sonu yok bak. serdar eylik'i bi kaç paf maçında izlemiştim, iyi çocuk ama topla çok oynuyor. ama iyi çocuk, yetenekli yani. iyi bir çocuk. yeteneği de var. iyi kendisi. keita da iyi. uçarız bu sezon diye umuyorum. of, açma olm şu galatasaray'ı bana. laylaylaylaylaylaylaylaaaaaaaaoooooooociiimbooombooooooomlaylaylay.... olacak sonra.

şampanyalı çikolata dedi ki...

"ay ne kadar populer blogunuz var."

ahhaah:D

cündebaz dedi ki...

"ay bu çocuk beni öldürecek. o öldürmezse ben onu öldüreceğim"*

Unknown dedi ki...

Bi Türkiye maçıydı -iyi hatırlıyorum- Volkan adama kafa göz dalıp kırmızı kart yedikten sonra formasını çıkartmıştı ve o an çenem ağzımdan gerçekten ayrılcak falan sanmıştım. Günlerce etkisinden kurtulamadım, kendime gelemedim.

Güzel tespit yapmışlar :)

cündebaz dedi ki...

@ıshN, eskilerden yazılar bulup çıkaran insanlara bayılırım. ama volkan'a bayılmam. gymlerde tonla genç delikanlı bu işin ekmeğini yiyeceğiz diye uğraşıyor, gidin çenenizi orda ayırın (: şaka şaka, onun prim yapmasını da istemem, volkanın da.