25.7.09

diktatör ilen turta


İki gece evvel geç saatlerde, çatı katı olmasıyla tavanları bi ayrı oluşumlu evimizin banyosunda fink atan 2 hamam böceğinden birinin canına kıydım. Yetmedi, tuttum cesedinin üzerine sifon bastım. Evvelsi geceyse ailesinden geriye kalan tek hamamböceği olduğunu düşündüğüm hamamböceğini aynı kendini bilmezlikle banyoda geziniyorken yakaladım. Tahmin ediyorum ki dişiydi, ya da hissediyordum mu demeliyim. Önce kendimi onların aslında zararsız olduğuna inandırmaya çalıştım, sonuçta ısırmıyor, gelip yiyeceği yok ya dedim (ısırıyorsa bile ısırmıyor diye bildim 20yıldır, bırakın öyle kalsın). Ama olmadı, olmuyor olmuyor olmuyor. Acımadım onu da indirdim gece gece. Ama cesedini lavabonun altında bıraktım. Sonra sabah baktım, ceset orda yok. Kanlarsa hala orda. Yani biri sürüklemiş cesedi, annemin temizlemiş olma ihtimali de burda kayıplara karışıyor. Ya kendi yuvasına ulaştı ya da başka hamamböcekleri var. Şu an çok gerginim. Bu satırları da arkadaşımın evinden yazıyorum. Babama da söyledim, onlar gitmeden ben o eve girmem. Ne malum yatağın altında pusmadıkları? Sonuçta intikam soğuk yenen bi yemektir ve ben geceleri çok üşürüm.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

"Tahmin ediyorum ki dişiydi, ya da hissediyordum mu demeliyim." bunu zaman zaman gündeme getireceğim, şimdilik bir şey demiyorum.

videodaki kızda da please don't leave me psikopatlığı gördüm ben. hayır tipi de benziyor sanki. neyse şarkı güzeldir. al:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/please+don%27t+leave+me/video/x9m626_pnk-please-dont-leave-me_music

Unknown dedi ki...

oha oha oha :))) böyle bir videoyu bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler efenim, zira gülmekten ne yapacağımı bilemedim. intikam gerçekten soğuk yenen bir yemekmiş.

ps: fotoğraf makinasının içindeki fotoğrafları da merak etmiyor değilim hani. önce o fotoğrafları internete verse sonra da makinayı satsa ne kadar da güzel olurdu.

ps2: hatun havadan para kazandı lean. bu da oturdu içime vallaha.

cündebaz dedi ki...

ouyeeman, sen de öyle kısa saçlı kızları bi ayrı çekici bulmuyor musun abi?

yok ıshN, baktım gg'de yok intikam diye kullanıcı.