2.1.09

engüzelyılbaşıgecesi - 1

öncelikle şunu söylemeliyim ki bilindiği üzre herkesin kendi çapında bir dizi kriteri vardır. bunu sağlıyorsa bir şey güzeldir mesela, sağlamıyorsa değildir. bundandır ki bir sürü insanın yazdığı bir sürü şeyi okurken onların eğlendiği kadar eğlenmezsin, eğlenemezsin. o yüzden, benim bunları yaşarken çok eğlendiğimi bilmenizi istiyorum sade ve sadece.

dün meşakkatli bi gündü evet.ama bu sayedeydi ki kendimi yoğun bi insan gibi hissedebildim kısmen. sabah sosyoloji dersim vardı, ona gidecek güya, öğleden sonraki ingilizce dersiniyse ankamalle gitmek bahanesiyle asacaktım.sonra konseye sabahtan gitmem gerekiyordu. ordaki işleri halledip, koştura koştura sosyolojiye, sonra servise atlayıp ankamalle doğru yola koyulacaktım. ama böyle gelişmedi takdir edersinizki. çok geç yattım gece.sabah kalkmayı planladığım saat yedibuçuktu oysa, buna 3saat5dk ekle, sosyoloji dersinin başını kaçırır bir vaziyette uyanmıştım. zaten artık gözden çıkmıştı benim için bu ders, zaten bugün öğrendimki dün ders yokmuş (: . sonra konseye gittim. aramam gereken bir kaç şirketi alelacele arayıp evvelsi gece ellerimle inşa edip bu sabah içine ettiğim yoğuninsan görüntümden arta kalanlar hatrına "benim gitmem gerenk"li bi cümle kurdum çıkarkene. sonra ankamalle geçtim ki aslında çok da akıl karı bir hareket değildi bu, zira ben yalnız gezmeyi sever, bunu da abartırdım. bana çekilişte çıkan şanslıkişisine hediyesini almış, ve yurda varmış olduğumda saat 5ten çok da erken değildi.

evvelsi akşam alelacele hazırladığım, ne paint ne başka bi program bilmememden dolayı da affınıza sığındığım, şu menüyü gidip siyahbeyaz da olsa yazdırdım:

o ağacın altını öyle yaptığımı anca yazdırdığımda farkedebildim.
ardından yurda geldim ki şok edici bir haber de beni bekliyordu. ilan malesef su koyuvermişti, ve o akşam malesef (!) bizimle olamayacaktı. açık ve net tavrım yüzümden okunuyordu bence, ama oluşturduğu etkiyi görebilmek için de olsa bakmadım yüzüne, kızdım zira. neyseki dün gece yapmıştı bunu. çünkü çok mutlu, heyecanlıydım. unuttum kısa sürede. ardından koyulduk ralphlexy, mely ve heidi'yle yemek yapılmaya. hem hasta olmasından hem de diğer sebeplerden pek fazla bir işe girişmiyordu ralphlexy. gerisiyse tam kapasite çalışıyordu. hatta ne yalan söyliim, mely bana koydu geçti dün geceki performansıyla. ahan da resimleri:

çok yorulduğum ve yapacak çok işim olduğu için, yarın, ertesi gün, daha ertesi gün devam ediyorum anlatmaya. evet bi yazı dizisi bu.

1 yorum:

ralphlexy dedi ki...

..hem hasta olmasından
diğer sebeplerden??
..öğrenmek isterim:)
..böyle cesur yazarımıza üstü kapalı anlatımlar yakışmaz:p.