13.9.09

PİDECİ VARDI YAA AH O PİDECİ

Askerlik deyince kulaklarım geriye doğru hareket ediyorsa bilin ki silahtan korkuyorum. Bunu pimi çekilmiş bomba mevzuuna dayayacak olanları anlayabilirim ama mesele bundan çok daha fazlası. Saçlarımın son haliydi, 2yle başlayan yaşımdı derken askerliğin iyice yaklaştığını farkettim. Bi de bugün Kızılay'da bir kaldırıma dizilip birbirlerine önlerinden geçen kızlara yapabileceklerini yüksek sesle fısıldayan askerleri görünce istikbalimden iyice şüphe ettim. Tabi her mesleğin kendine göre zorluğu var. Neyse ki az önce hızır bir arkadaşım aylık 30bin lira maaş alan iktisat mezunu yakınından bahsetti ve beni umuda gark etti. Sevgilisine ilk attığı mesaj şu olan biri olduğumu söylersem kanaatkarlığımın idrakine varırsınız: Kızıl güneşin önünde mavi bir yelkendir hayat. Alır götürür seni masmavi derinliklere. Su mavidir, mavi ise bir umut. Ve sen yüreğini hep mavi tut.

7 yorum:

sicko dedi ki...

olum bi foto falan çek de şu saçları görelim ya olmaz böyle bu iş. msja gelince neyse bişey demicem ya:)

cündebaz dedi ki...

mesaja bir şey deme, ben zaten kendimi yerin dibine sokmuşum. bu ilişkinin ayrılığı da bir olaydı, hatırlarsın. öte yandan cam açılır (:

cem dedi ki...

okul biter bitmez 'yaylalar yaylalar'

dide dedi ki...

nasıl bişey biliyo musun bak ben tarif edeyim :)
yeni traş edilmiş köpekler böyle bir utanır bi üzülür ya onun gibi işte :)

cündebaz dedi ki...

şurada askere gidecek adamdan bahsediyorsun, büyüklere saygı adettendir diğde (:

bonham dedi ki...

bağımsız yorumlar topluluğu olarak diyoruz ki: en altta tarih gösteren kutucuğu statcounter gibi bişey sanabilecek kadar salağım.

güzel yazılar vesselam, izlerim ben burayı.

cündebaz dedi ki...

est efem, hangimize olmuyor ki bu tür talihsizlikler? ben de sizin bilogunuza bakarım, indie yapımları desteklemek boynumuzun borcudur.