18.9.09

cesaretin bedeli

"Kısa süreli ayrılıklar için gereğinden fazla dram yaptığım veyahut Ankara'yı İzmir'den daha fazla sevdiğim yok; ama Aşti'de California'yı dinlerken kendimi garip bir hüznün orta yerinde buldum, ne yalan söyleyim? Ortalıkta 50dakika boş boş dolaşmak zorunda kaldığımı düşünürsek duygudan duyguya sel olup akmamın aslında beklenmedik bir şey olmadığını farkedebiliriz. Kelime oyunlarının devlet tarafından ilk kez tanındığı yer olan Minyatürk'ten aklımda kalan tek şeyse aklımın almadığı bir tuvalet sırası. Tuvalet ihtiyacımın normalin çok üstünde seyrettiği gerçeğine, Converse'te direten inadımı ve Aşti tuvaletlerindeki Minyatürkümsü kuyruğu eklersek olayın bütün gizemi çözülüyor aslen. Bütün bunlarsa yorumlarda 'hayırlı yolculuklar'ı görmek isteyen Anadolu Turizm'in değerli yolcusu Cüneyt'in ucuz bir oyunu." şeklinde bir yazının henüz sonunda Anadolu Turizm'in gazabına uğradımdı dün gece. O zaman söze "yanımda yolculuk yapan genç arkadaşın, Anadolu Turizm'in televizyoni yayınları sayesinde yolculuğun sonunda Müslüman olmaya karar verdiğini" ekleyerek son noktayı koyayım.

4 yorum:

sicko dedi ki...

aslında diyorum ki acaba tersten yazdığımız "kırkiki"deki "i"lerin noktalarını geyik arkadaşımızın gözü mü yapsaydık. hoş olabilirmiş.

ve de hoşgel inşallah...

cündebaz dedi ki...

halen daha hoş olabilir. peste koyup geçeceğim bir geceye daha bakar salt.

sicko dedi ki...

senin şu iddialı tavırların yok mu? hayatı çekilir kılıyor valla:) pes 2010 demosunda messi'yle yardıramadığımdan artık oyun stilimi değiştirme kararı aldım. total futbolu benimseme aşaması biraz sıkıntılı geçebilir:) fikstür avantajı istiyorum. barış'la başlayayım mesela.

neyse bir de test yaptım ki sonucu akıllara zarar, maalesef. şok oldum ve sen de olacaksın.

cündebaz dedi ki...

barış dediğin adam dün geceki 3maçta 1kez de olsa yendi beni. senin için de iyi bir istatistik olurdu bu eğer geçerli olsaydı. ahaha