14.9.09

AÇIKLIYORUM:



Çekip de üzerindeki bir kaç oynamayla profilime koyduğum ve iyi de ekmeğini yediğim KFC pozumun asıl kaynağı Haluk Levent. "Bu işin telifi olur mu? 3milyona hakkını helal eder mi?" tarzı sorular hep gündelik telaşlar. Benim ciğerim yanmış, idolüm olan adam ortadan kaybolmuş.. Ben bunca zaman gösteremediğim sevgime, diyemediğim sözlerime yanarım.

10 yorum:

P* dedi ki...

ah bu adam bi ara 5 milyona antalyada konser veriyodu. bence 3milyonada telif alırsın:D

Daçe dedi ki...

telif alın verin.. :P

Demirbey dedi ki...

şu an yanımda kendisi,alsın tepe tepe kullansın helal-i hoş olsun diyor.ha haluk levent yanımda ne mi yapıyor?küçüklükten beri hayalimdir,sayısaldan parayı bulur bulmaz bastırdım haluk'a artık sadece bana söylüyor.
unplugged in ankara

cündebaz dedi ki...

@poseidon, izmir'de bedava vardı da gitmek nasip olmadıydı. kiminin parası kiminin duası. o misal.

@daçe, telif candır. buradan ilerleyip haluk'un canlığından dem vurabilir, hatta ve hatta haluk teliftir diyerek iyice düşebilirdim. bilahare yapayım hatırlat.

@demirbey, senin ne denli kadirşinas ne denli kıymetperver olduğunu bilmeyen yok. bu yaptığın senin için küçük bir adım, küçük bir yardım olabilir. gel sen ne çektiğimi bir de bana sor.

Benan Molu dedi ki...

limewire'dan indirip sana yolladığım şarkıları için bir telif de benden kendisine. -amcasından geline helalinden bir çeyrek altın gibi oldu ama, neysem.-

cündebaz dedi ki...

sakin, canınızın sağlığı.

dide dedi ki...

sayın bilnews yazarı insan :)
bloguna da yaz:)

cündebaz dedi ki...

sayın mekbiznız başkanı insan. dinime küfretme.

OlurÖyle dedi ki...

telif melif bunlar uzak şeyler bize. Haluk Levent ne oldu gerçekten? evlenip ortadan mı kaybolmuştu yoksa ben çok mu desteksiz atıyorum, bilemedim. :)

cündebaz dedi ki...

bu sorunun cevabını olsa olsa demirbey verir.