11.6.09

ütopyam

  • sizce de niranünsal çok olmuyo mu? sosyal sorumluluk projesi desen niran, örgülü şeyli program desen niran, ejerken desen niran, okanbayülgen desen niran. sonra gençler yaptı mı yaptı oluyor. bi de tanyeli var tabi. geçen de o da çıkıp ciddi ciddi şarkı söyledi çünkü okan bayülgende.

  • bakkal dediğin adam dünyanın en kültürlü adamı olmalı bence. en azından günceli çok iyi bilmeli. bissürü sorunun cevabı olmalı, herkes iki dudağının arasından çıkan lafa bakmalı. çünkü artık bakkalcılık ölmüş durumda. bütün o gazeteler, mizah dergileri falan öylesine duruyor bütün gün orada. bunu değerlendiriyor olmalı bakkal. ama daha az önce girdiğim bakkalda adam uykusuz yok uykulu var, ekmek var ekmeksiz de var bizde gibi şeyler yaptı. ne olduğunu bilmiyorum ama böyle şeyler yaptı.

  • yeni emekli olmak zor bişey. memursan filan, o şortlu sandaletli döneme geçiş çok zor oluyor, dışardan çok belli oluyor bocaladığın. vücut sen bişeyi söylemeden yapmaya alışık olduğundan bacaklarda uzun çorabın taze izleri yeni alınmış sandaleti gölgede bırakıyor. bu sefer uzun çorap giyeyim diyorsun, altına da işten kalma sportik ayakkabılar. o zaman da şort ve polo yaka tişörtün ahı tutuyor. doluya veya boşa koymak gibi seçeneklerin var ama üzülen sensin her halükarda.

  • insan yalnız bırakmaya gelmiyor bunu ciddi ciddi tecrübe ettim bi kaç günde. bi şekilde dikkat çeksin istiyor, veya etrafa aldırmadan zarar veriyor kendine. vücudunda radikal değişikliklere giden arkadaşlarımı zaten daha önceden farkında olduğum kaygılarından ötürü bi nebze anlasam da çözümü aradıkları yerler itibariyle cidden s.o.s veren bünyeler var. bütün o yaprak dökümleri falan bu yüzden. ATTENTION PLEASE

  • VE NİRANÜNSAL YARIN AKŞAM BEYAZSHOWDA. OO YEE!

21 yorum:

sylph dedi ki...

bi yaprak dökümü yaşadığımız aşikar ya. hayırlısı demek istiyorumm=)
bi de ben bakkalları da bakkal amcaları da çok seviyorumm: ) en orjinal şekerler, sakızlar falan hala onlarda oluyo bi tek=) ama işte sinek avlamaktan napsın amcaların da uykusu geliyodur hak vermek lazımm=)

cündebaz dedi ki...

sorun da o ya. bütün gün gazetelerin, mizah dergilerinin, haftalık aylık yayınların arasındasın. onları oku, harmanla, bişeyler yap. ne bileyim ben mesela bakkaldan bir-alana-bir-bedava'lı kampanyalar, kendin-pişir-kendin-yel'er, çeşit çeşit workshop'lar bekliyorum.

şekercik dedi ki...

niranı bilmiyorum ama ejerkene 2dakika bile dayanamadım bugün, sinirlerim el vermedi.
garip.

cündebaz dedi ki...

yok hiç garip değil.normal olan bu. öte yandan kim bu esra rengiz şekercik kişisi?

Adsız dedi ki...

yok, daha marka olmaya var. populariteyi kaldıramama sinyalleri veriosun lan.

cündebaz dedi ki...

güzel olan markalaşma gibi bi iddiaya girişerek risk almıyorum. öte yandan bu yüzden ben amatör grupları ayrı bi seviyorum. bugünden sonra napayım ben arda turan'ı?

Adsız dedi ki...

like la.

cündebaz dedi ki...

sağ frame buna hazır değil henüz. unlike la.

ralphlexy dedi ki...

..niran ünsal,hmm 2 şarkısını bilirim "helal et" "göçebe" gerisini de pek tanımam
.."ütopyam.doc" convert to "ütopyam.pdf"
puahahaha:D

cündebaz dedi ki...

eşin dostun ekmeğini yiyoruz işte biz de :)

dide dedi ki...

yemin ediyorum sıkıntıdan patlayazaam.

cündebaz dedi ki...

yemin etme nooğlur, er geç temmuz ortası olur.

şekercik dedi ki...

esrarengiz değilim aslında sadece dalgınım bu aralar biraz.

cündebaz dedi ki...

esrarengizlik ve dalgınlık bir sınıfın kavgalı iki güzel kızı kadar uzaktır birbirine. o yüzden şahsınızı blogunda tanımak isteriz biz ailecek.

şekercik dedi ki...

aslında beni kısmende olsa tanıyorsunuz. dedim ya herşey bi' anlık dalgınlığımdan ibaret. şöyle bir ipucu vereyim o zaman ben hiç o sınıfın birbiriyle kavgalı iki güzel kızından biri olmadım ama bu güzel olmadığım anlamına gelmez, değil mi?

cündebaz dedi ki...

evet zaten farkettiysen o sınıfın 3.güzel kızı için bi bilgi verilmemiş soruda. ama sağ frame'de de belirttiğim üzre grubun solist dışındaki pozisyonlarına başvurmak isteyenler için zugurduncenesi@gmail.com gibi bir dev hizmeti bizim iktidarımız sunuyor. "bi' anlık dalgınlığından" görememiş olabilirsin. detaylı bilgi için orda arkadaşlar 24 saat hizmet vermek için maaş alıyorlar.

şekercik dedi ki...

bu bir teklif mi?

cündebaz dedi ki...

öneri diyelim (:

dide dedi ki...

21 yaşında olmasa "evet evet, işte o" derdim neşeyle.

cündebaz dedi ki...

evet evet işte öyle olsa öyle derdin belki ama. benimse geyik yapmayı en az benim kadar seven arkadaşlarım var.

şekercik dedi ki...

21 yaş alınmamalıyım sanırım değil mi değil mi?