22.6.09

korolar çarpışıyor, hunharca

Evvelsi akşam Mardin’den ikiz kuzenlerim geldiler. Bu sene itibariyle ÖSS’ye 3.kez girdiler ve her seferinde bahaneleri “Jun bizim temel yok abi oldu.” Ta ne zamandan beri Kızıltepe’ye sınav vermeyip oradaki adayları başka ilçelere yolluyorlarmış. Geçen yıl verelim demişler, muhtemelen herkes bir yerlere yerleştiği için bu sene yine oraya vermemişler sınavı. Kuzenlerim bundan çok muzdarip, ama ben ÖSYM olsam ben de vermem. İkizlerden biri girdiği sınıfta aslen en arkada olması gereken sırasının en önde olduğunu sınavın ortasında fark etmiş. Sonra sınavın ortasında, sınava başka birinin yerine giren bir aday tespit edilmiş ama bu aday polisten kaçmak için camdan atlamış. Sonra sınav süresince patır patır yere dökülmüş cep telefonları. Bakın ikizlerden diğerine hiç girmiyorum bile.

İki yıl önce öss’ye girdiğimde sınıfın geri kalanına nispeten heyecansız oluşum göze çarpıyordu. Ama demek ki ben tatmin olmamışım ki bu sene yine ordaydım. Adrenalin belki biraz, belki de biraz eğlence olur dedim. Düne kadar kısmen öyleydi. Ama dünden sonra Mardin’de sınava girmemem için hiç bir sebep yok.

2 yorum:

ralphlexy dedi ki...

..olm oralar çok elenceli lan, şöle bi haftalıına falan gitsek mi napsak? ben mutfak olayına da hayranım oralarda zaten, oooh bi gün şu dükkan öteki gün ali ustanın yerinde falan, hani bildiğin beyaz plastik kap içine konmuş dilimli ekmeklerden yenir :D

cündebaz dedi ki...

ben aslen gideceğim de bi yere sıkıştıramıyorum. çoh pis hediyelerle döneceğim ankaraya böyle bakırlı makırlı. oo yee kesin gidiyorum ulan.