10.5.09

palas pandıras

benim bi arkadaşım var, adı dide. onun blogunu buldum geçende. onu ilk tanıdığımdan beri kendi kendime diyordum bunun kesin blogu var diye. ama o inkar yolunu seçti. ne yazık ki daha önceden blogunu bulduğum kişilere bakılınca onunkini bulmamın da kaçınılmaz olduğunu farketmiş olmalı ki son dönemde bir tatlı telaş almıştı onu da. öte yandan hayra yorulabilecek bir gelişme de olabilir bu. çünkü zaten beraber geçireceği zamanlar git gide artacak iki arkadaş olarak beraber bir sürü işe girişmiş ya da bir sürü işi yarıda bırakmaya karar vermiş durumdayız (ahaha). buna bağlı olarak ikimizin etrafında şekillenen projelere yönelme eğilimimiz de yok değil. bu en çok da buna vesile olmuş olabilir. başka linklerde görüşürüz diyor, sözü dide'ye bırakıyorum:

14 yorum:

dide dedi ki...

inkar yolunu seçmekte hata yaptığımı anladım ama geç olsun güç olmasın diyerek pişmanlığımı dindirmeye çalışmaktayım :)
bazı projeleri yarıda bırakacak olsak da yenileri için kapımız sonuna kadar açıktır. ayrıca cüno tembelçözer çok kötü geçti dediği sınavdan 72 almıştır, kamuoyuna duyurulur. başarılarının devamını diliyoruz =)

cündebaz dedi ki...

len ama yemin ediyorum 25 puanlık soruyu hocanın dalga geçtiği yöntemle çözdüm. limit sorusunun da bi şıkkı yanlış. cidden bak.

dide dedi ki...

tağam ya şimdi böylesi güzel bi piknik gününde bunu konuşmayalım =)

dilara;) dedi ki...

takipçinizimmmm=)))

cündebaz dedi ki...

ahahaha. dilara, dide'den de anlayacağın üzre, eninde sonunda deşifre ediliyorsunuz. gel yapma, risk alma. ver adresini.

ralphlexy dedi ki...

obaaa, ben de olayın resmiyete dökülmesine burdan şahit oldum..
..kaçma dide boşuna, juni yakalar(;

dilara:P dedi ki...

beni bulmanız zor iş arkadaşlar hem ne gerek var kasmayın da:D

dide dedi ki...

ya bi dakka şimdi herkes açık oynasın ama bu açıklık aramızda kalsın diye bir öneri getiriyorum:)

cündebaz dedi ki...

hayda da hay, hayda da hay! yok öyle bişey, herkes herkese söylesin. bana sır saklatmayın ULAN! vallahi yiyor içim içimi.

dilaraa dedi ki...

ya iyide benimki okumak istiyceiniz şeyler değil hem bi tek depresifken yazıyorum:D iyice korkunç boşverin arkadaşlarım valla=))

dide dedi ki...

hayır dilara ben senin depresif yazılarını merak ediyorum ama hem okumak isteyip istemeyeceğimizi nerden biliyorsun ki canım arkadaşım :)
ama hala aramızda kalması hususunda hassasım =)

dilaraa=) dedi ki...

bana biraz zaman verin arkadaşlarım=)bilmiyorum halka açıp açmama konusunda çok kararsızım bi de açarsamda zaten aramızda kalcağına güvendiğim zaman olur heralde=) neyse biraz daha bekleyelim:D

cündebaz dedi ki...

evet dilaracık, biz de pek ala melankoli yapabilen bünyeleriz. gel gör ki bunu bloga yansıtmıyoruz, ama başka bloglarda dibine vuruyoruz. neden o blog seninkisi olmasın? aramızda kalması mevzusuna zaten hiç girmiyorum, şurda biz bizeyiz canım.

dilara!! dedi ki...

ya benim canım çok sıkılıyo hiç ders çalışmak ya da yapmam gerekenleri yapmak da istemiyorum eve gelincede bilgisayar başında direk uykum geliyo 12 saat uyuyp kalktığımda geçen gün için pişmanlık duysamda yine aynı şeyleri tekrar ediyo!! sanırım tembellik hastalığına yakalandım:s nolcak bilmiyorum.. iyi geceler size.. sizi seviyorumm <3