22.5.09

orda bi yerlerde çok sevdiğim bi grup var;

facebookta da dile getirdiğim üzre "yağmurdan sonraki toprak kokusu"nun fanı olan bir grup arkadaşımı öpme kampanyası başlattım. ankara boş durmadı, dün mü ne tepemize yağmur indi. ama ben o arkadaşlardan birini dahi göremedim etrafta. benim öyle bir fetişim olmadığı halde zaruretten dolandım durdum, kokuyu önce burnuma, burnumdan da ciğerlerime doğru keyifli bir yolculuğa çıkardım. ama heyhat, birini bile göremedim o adamların. peki ama o şemsipaşapasajındaseslerigibikendileridebüzüşesiceler nerdeydiler?

cevaplarını yorum kısmına yazarlarsa sevinmekle kalmam.

5 yorum:

dide dedi ki...

önce tahmin ettiğim kişi olduğunu düşünüyordum ki yazıyı tamamen yanlış anladığımı farkettim. ama hala doğru anladığımdan emin değilim. yazar burada ne demek istemiş acabağ?

cündebaz dedi ki...

satır aralarında çok boğuluyorsun okur. sana da hak veriyoruz, yazarı gündelik hayattan tanıyıp aksine meyletmek mümkün değil.(biz'li konuşarak eski çeviri kitaplara atıf) bildiğin o grubu hedefliyorum, bildiğin haziran arifesinde yağan yağmura giydiriyorum. sahi, bi yer var mı bildiğin, şöyle yağmursuz şeysiz rahat edebileceğimiz?

dilara=) dedi ki...

ben baya uzun bir süre dolandım sanırsam ıslak ankara sokaklarında bugünde dahil olmak üzere ama tabi çayyolu civarında=) yağmursuz şeysiz rahat edebileceğin bir yerde çok uzaklarda gibi görünmekte maalesef=(

dide dedi ki...

bence genç zç bir şeyler yazsın, tutanak dışında da :)

cündebaz dedi ki...

malzeme yok, malzeme var.