18.3.09

zeliş bi canavar gibi bekliyor pusuda

En az beş yıl öncesinin olmazsa olmaz dizilerindendi bücür cadı. zeliş artık çoktan çoğumuzun en yakın arkadaşı olmuşken, şehriye ideal anne, abbassa ideal amca olarak yer edinmişti 89 jenerasyonunun imgeleminde. sonra, her güzel şey misali bücür cadı da bitti. biz bi süre daha şehriye pilavını büyük bi saygıyla yedik, bizim için özel olan birkaç anda burnumuzu kıvırmayı ihmal etmedik. tabiki o döneme kıyasla bu ilgi zeliş için bir hiçti ve takdir edersiniz ki psikolojisi buna tepkisiz kalamazdı. çok şey denedi zeliş. dizinin çekildiği semtte takıldı bir süre. abbasın köfte arabasını zorla odasına aldırdı sonra. kitap okudu bir sürü. olmadı.


Sonra korku filmlerine dadandı. saw serisini, exorcist’i defaatle izledi. hepsinden bir şeyler çıkardı oyunculuğu adına. en son da dark knight’a gitti, zira joker’i çok övmüşler, onda zeliş için çok ders var demişlerdi.

Ardından Çocuklar Duymasın ekibinden yine damgasını vuracak bir proje için teklif aldı zeliş. Arka Sıradakiler dizisinde eda olacak, mavisakalın öyküsünün yardımcı kadın oyuncusu olarak ödül töreninden ödül törenine koşacaktı. başta çokça eleştirmiş, o bu role küçük gelir demiş, zeliş’i ve burnunu hafife almışlardı. ama o ve hırsı pes etmedi ve ortaya aşağıdaki görüntüler çıktı.    



video belki uzun gelebilir çoğunuza. ama böylesine ibretlik bir öyküyü görmezden gelmek, en azından bir zamanlar onunla yatıp onunla kalkan biz zelişistlere yakışmaz diye düşünüyorum. onun için facebookta, orda burda nice videoyu paylaşacağınıza zeliş in fire'a bir şans daha verin derim ben. sonra da çocuklar duymasın ekibine, bu ve bunun gibi yapımları hiç bitmesin diye dua edin. vesselam.

6 yorum:

küçükmübaşir dedi ki...

videoya sadece 52 saniye dayanabildiğimi belirtir, saygılarımı sunarım efendim.

cündebaz dedi ki...

olayın 52 saniyeden sonra bittiğini belirtir, saygılarımı sunarım efendim (: zaten burda dokunmak istediğimiz zeliş ruhudur, eğerki o 52sn.de canlandıysa sizde,zaten gerisi teferruattır.

küçükmübaşir dedi ki...

o 52sn.de neler canlandı inanamazsın (=

cündebaz dedi ki...

28 sn.de ağlamaya başlayan arkadaşım var(:

Demirbey dedi ki...

kılavuzu yunus bülbül olanın sonu jigsaw a bağlanır diye bir yerel atasözümüz var uganda sınırları dahilinde.o aklıma geldi.tombul olmasa aşık olurdum küçüklüğüne iyi ki tombulmuş iyi ki aşık olmamışım

cündebaz dedi ki...

çok cocuğun canını yaktı zeliş.ben mesela, tombul zayıf ayrımına henüz varmamış idim.