28.3.09

tatar ramazan

Tata, namı diğer dünyanın en ucuz arabası, bence insan fıtratına en uygun arabadır. hatta bence o bir arabadan çok daha ötesidir. dikkatli bakıldığında bir sürü nostaljik yanı bile bulunabilir.

  • Yani bakıyorum, radyo yokmuş, ipodunu kulağından çıkaranın bizden olmadığı bi toplumda olmayanına da bir shuffle almak düşüyor. mantıklı.
  • Sonra camları elle açılacakmış, çoluk çocuğun maskarası olduğu için o otomatik cam şeysi zaten bu dünyadaki hayatına mütemadiyen saydırıyordur zannımca.
  • Hava yastığı yokmuş. burda nostalji giriyor işin içine. biz ömrü çarpışan arabalarda direksiyona kafasını her vuruşuyla aynı sayıda dudağı patlamış bir neslin çocuklarıyız. bir kaç kez de tata patlatıversin. çok mu.
  • Artık yüzde bilmem kaçı plastikmiş. sıcak havalarda dişmacunu reklamlarındaki yumurtanın bir yanı gibi içine göçermiş. alnına soğuk suya bandığımız bezi koruz, ara ara alnındaki teri direksiyonun önündeki havluyla sileriz.

İki üç arkadaş bir olup alalım diyoruz. en azından yokuş yukarı çıkarır. boru değil.

3 yorum:

Demirbey dedi ki...

ne de güzeldir "ayağımızı yerden kessin kafi" lafı.şimdi bu lafla hareket eden bir topluma niye ferrariyle tatayı kıyaslatasınız ki.Tata rullzzz juninho tata rulllz
:)

dide(m) dedi ki...

ama böyle dalga geçer gibi yazmışsın da ben cidden almayı düşünüyorum :)
okula da zam geldi zaten. hesapladım yol parasından ucuza geliyo :P

cündebaz dedi ki...

Demircim;
tata rullz gibi yedi cihanı kapsayacak bir cümle kuramasam da my heart is going düm tek tek diyebilirim tata için (:

Didecim,
biz de mely ve ilanla almayı düşünmüyor değiliz. ve evet okul pahalanmış. okul ve paha kelimeleri aynı cümleye hiç yakışmıyor onu farkettim (: