15.3.09

ne yazık ki bu mimi de gole çeviremedi juninhooo.

Samihazinses ve demirbey’den gelen paslar karşısında benim gibi bir on numara takdir edersiniz ki tepkisiz kalamazdı. blogumla ilgili daha başta aldığım radikal kararlar çerçevesinde böyle umuma açtığım bir platformda mevzubahis mimin bizden talep ettiği derecede cinsellik içeren yazılar yazamam.

Ama zaten şunu söylemeliyim ki; ben blogger aleminden kimseyle sözkonusu eylemlere girişeceğim kanaatinde değilim. zira, benim blogger namına tanıdığım insanların sayısı 10u geçmez. ve bunlar işte samihazinsesiydi, demirbeyiydi, mellösüydü gibi anam, bacım, kardaşım, eşim, dostum, yoldaşım insanlar. bunlar güzel insanlar.

Velhasılı kelam, bana gelen pası maalesef gole çeviremeyeceğim. yanlış anlaşılmasın, böyle bir topun başına geçen kişi olmak gurur vermiyor değil (mecaz değil gerçek). amma ve lakin, ben bunu yapamam. dediğim üzre, adam gibi tanıdığım takip ettiğim sayısı 10u geçmicek adama o gözle bakmam, bakamam. bundan ötürü, pası, diğer bütün ismi –inho ile biten futbolcular gibi (ronaldinho, alanzinho, robinho) pas olarak değerlendirmeyi öncelikli hedefim olarak belirliyorum. bu pası da, görünen o ki atacak adam çok, ceza sahasına doğru nolook formatında yolluyorum. isminden de anlaşılacağı üzre, hiç bakmadan, kime doğru gittiğini bilmeden yapıyorum bunu. son vuruş size kalmış.

4 yorum:

pRncfRn dedi ki...

hea biz kötü adamız zaten :p

cündebaz dedi ki...

yok be olum. sayısı onu geçmicek blogger dedim işte (:

hercaiaşık dedi ki...

cüno sen bırak bu z.ç yi futbol bloguna başlayalım. hem eskisi gibi güncellemiyorsund a bunu artık.

cündebaz dedi ki...

haha (:
lan hercai, sen biliyor musun bu adam ne kadar yoğun? vakit olmuyo, futbol blogu da olsa aynı şey olacak.ama gerçi onda malzeme gani olduğundan bi şeilde yazılır bişeyler. böyle atıp tutacağına projeyle gel bana. mesela isim var mı isim?