30.1.09

buraya reklam alınır

yeni tema şeapçaktık uzun zamandır euphy'le de nasip olmadı şurda geçirdiğimiz onca gün boyunca. bu akşam alelacele bişeyler yapmaya çalıştık, olmadı bi türlü. en son bunda kaldım. türksel blogu gibi ama bana çok eğlenceli geldi. bi süre sponsorumuz olucak bu adamlar, bakıcaz. uyuşmazsak ayırırız yollarımızı zamanı gelince. sonuçta kimsenin kimseye muhtaç olduğu bi platform değil burası diil mi. 

yarın akşam da izmire geçiyorum. henüz bilet almamış olmam itibariyle ertesi güne de sarkabilir bu. cumartesi, ayşegül var bizim, ona sürpriz bişeyler yapalım istiyorum bizimkilerle, doğumgünü şeysine. ama ikna edemicem gibi bizimkileri. ayrıca kuzuya bi sürprizim var. sürprizli insan olmak güzel bişey bak. hayatımda bunun eksik kaldığını farkettim.  kardeşime bi sürprizim var sonra. sürprizli bi insan olmaya karar verdim bundan böyle. hakedene. bi de yine bizden okuyan varsa onlara sesleniyorum, haftaiçine bi kahvaltı ayarlayalım bi yerlerde, çok güzel olur bence. sizle hep aynı şeyler yapıyo olmak istemiyorum olum. 

3 yorum:

Demirbey dedi ki...

-doktor bey benim bağlanma sorunum var,hiç bir kadına bağlanamadım yaş oldu 73 hala bekarım.
-türkselle bağlan hayataaaa

türkselden güzel bi yatırım.türkiye de 90 dakika ve %100 futbol haricinde 3. defa yaralı parmağa işemişler hahah

Demirbey dedi ki...

"haricinde" demişim,ek olarak olacaktı o :)

cündebaz dedi ki...

73lük delikanlı,
türksel bu işi gerçekten iyi yapıyor, aveasıydı vodafonuydu yeltendiler onlar da da cvsinde parmak olayı olduğu içündürki türksel kaptı ihaleyi.

btw msn nickime de sponsorluk arıyorum.devir ticaret devri, para eden her yere sponsorluk alırım (: