3.1.09

2009a mektup

2009a mektup yazalım istemiş mellö.
yazalım.

sevgilibindokuz, (binsekiz olacakmış bu, ilerde açıklıyorum)
üçyüzatmışbeş gün mü ne geçirdik senle. ve şöyle bi bakıyorum, hatrı sayılır üç beş anım ya var ya yok. bunda benim payım da vardır muhtemelen ama, sen de elinden gelenin sanmıyorum ki en iyisini yapmış olasın. iyi başladın aslında, istanbulda girme şerefine nail olduk yanlış hatırlamıyorsam. sonrası böyle bi dönem meçhul. gerçi şöyle düşünürsek, bi önceki yıl yırttıydıysam bi yerimi bu okula gelcem diye, 08de de mutlu olmuş olmam lazım gelir. bilmiyorum nedense aradığım şeyin bu olmadığına dair bi his var içimde.

ohaaa ohaaa.
2008eyazmışım mektubu. özür dilerim. biri söylemişti, Boşnakların bi sözü varmış: boşadığımız karının topuğuna bakmayız. yazmam ben yukardaki mektubu, bize yakışmaz, Mardinli adama. (mellö) (:

tekrar sevgilibindokuz,
Sana gelene kadar her şey normaldi. çok güzel bir günün üzerine sen gelmiştin hatta, bildiğin güzel hatırlayacaktık seni. ama sonra 7kişiye kıyarak başladın olaya, elimi uzatsam dokunabileceğim yedi kişiyi aldın ilk geceden. ilk işin bu yani senin, o ailelerin gözyaşlarına son vermek. bir yolunu bulmak sana kalmış artık.
önceki yıllardan daha çok şey beklemek sanırım abesle iştigal olmaz. evet ben büyük beklentiler içine giriyor olabilirim, ama bugüne kadar yapamadıklarımda da suçu sorgusuz sualsiz sanmıyorum ki üstleneyim. 2008den iyi işlerin başındayken devraldın beni, şanslısın bu açıdan. mesela ocak sonu İstanbul var, büyük şeyler beklediğim. sonra nisanda MBS var, o da bi şans mesela senin için. sonra iyi olduğunu düşündüğüm insanlarla ilerleme ihtimali yüksek ilişkiler arifesindeyim. bu da yine benden sana bi kıyak. ha mesela hayatımdaki gereksiz ağırlığından şikayetçi olduğum bir iki insana da daha 08den yol verdim gibi oldu. yani bakıyorum da her şey senin lehine işliyor. ama sen bi yolunu bulup da içine edersen, bilemem artık. ben yaptım şu ana kadar elimden geleni. sana diyeceğim, beni gıybetini yapmak zorunda bırakma.

ha eğer bi mim tadında ileryecekse bu;
ralphlexy ve euphy'i mimlemeyi bi borç bilirim.

1 yorum:

oksan dedi ki...

sözün var bak,kuzenlerle tanıştır beni,mardinli bebelerim olsun.