3.5.11

Tesanüt

Gayet ihtiyari, çok içimden gelerek cık cıkladığım anların çokluğundan değil de civarımdaki Portekizliler’in süplüğünden, onlara Türki bir takım özellikler bulaştırdım. O fiil orada yanlış oldu, zira sayemde João’nun bundan kelli sandviçini paylaşabileceği bir arkadaşı oldu. Bunun neresi benim yüzümden? Olsa olsa sayemde. Böyle böyle, insanlık için küçük adımlar atmanın mutluluğu, aslen Euro/TL paritesinden bağımsız ama aynen onun gibi de, yani ki geldiğim yerlerde iki misli pahalı. O yüzden değerini bilmek lazım.

Lakin benim diyeceğim o değil, başlıktaki. Bu sularda yüzmekten umumiyetle kaçındım, zira iki partiye gidip üç arkadaş özleyince gerçeğe ayan tip imajı, cık, mümkün değil olmaz. Öyleysem bile bunun bahsini internet çöplüğünün bana ayrılmış üç beş kilobytelık arazisinde geçirmek istemedim. Zaten kastettiğim gönül gözü operasyonu, bu blog hudutlarında zapt edilemeyecek cinsten bir ameliyat. Ama bu hayattan öyle biri geçti ki hakkı hiçbir dilde ödenmez ve ben bunu kendime not etmesem olmaz. Bir şey diyecek gibi yapıp hiçbir şey dememenin hicabıyla gideyim, o arada dünyada ne kadar müthiş insanların olabileceği ihtimali buralarda dolansın dursun.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

müthiş insanların hatır-ı şerefi'ne nice mutlu-hayırlı-mit'li-eğlenceli geceli-gündüzlü zamanlar dilerim... inşallah sonsuz olurlar...
barbeeinturkey

Müge dedi ki...

Blog'umun tepesinde yazan "sonraki blog"a tıklayınca siz çıktınız. Takip edeceğim sizi bundan kelli :))
Hatta bu "işlemi" her hafta yapıp, bir "kelime" fazla okusam/öğrensem ne kaybım olur.. (soru işareti koymuyorum, çünkü aslında sormuyorum da) :D Cevap belli kendimce..
Hadi hayırlı olsun "sonraki blog"taki komşum :)

merhaba...
:)

cündebaz dedi ki...

Mit kısmına aklım ermedi, kıyıda bir ihtimal olarak duran doktora başvurusuna göndermeyse gözlerim yaşardı.

cundebazinportugal

cündebaz dedi ki...

öte yandan şu seralar herkesin mi sonraki blogu ben olurum? :)