7.10.09

oda arkadaşımın aksine benim facebooktan mesajlaştığım çok az arkadaşım var.

ama bu ben; bi de şey, status ve blog postlarından pazarlamaya yönelmişsin hissi oluşuyor. fütürizm falan hiç katmıyorum bak. ama sen derslerden bahset. diye mesaj atınca; oha, his verebilecek kadar içindemiym ben bu olayların:)
pazarlama , reklamcılık, iletişim guzel şeyler. biraz da "boş", benlik :P güzel afiş tasarlıyorum bu arada;) o siteye 1 milyar öneren oldu:D şans biraz da.

dersler basladı işte, sosyoloji ve politika sardı. ekonomi saramadı henuz ama hocanın macbook airi olması, ona da katılmamı sağlıyor;)

olm sosyolojide avrupada kahve etiği gibi bi konuyla falan başladık. çok hoşuma gitti lan. ayrıca mesajın ustteki kısımlarında ciddi tavrımı da görmezden gelme;) bölüme geçince , haliyle:) ahhaah:)

müzik devam ediyor. klasik koro çalışmasından geldim daha şimdi. "volo the band" adlı grupta davul çalıyorum. beşiktaşta çadır diye biyerde çıkıcaz 19 ekim de sanırm, onun heycanı var. canlı muzik gibi değil bu kez, giriş 10 tl olacak, konser bildiğin:D

ik da gelecek goruyorum lan, iletişim departmanına girdim orda. uyum sağlamam kolay olur. hoş, gerçi daha bir kez gitti de , altından maymun iştahım çıkmazsa devamı gelir gibi.

showband diye bişy var muzik klubunda. muzikal gibi. onun vokal secmelerine giriyorum p.tesi. o da olursa haftaiçi 5 den sonra full dolu oluyo. kaldırabilrmiym bilmiyorum ama, showband guzel.

kız arkadaşım yok, uzun sureli bişey olsun da sonra evlenelim mi, yoksa sisteme uyumlu olsuni takılalım mı ikileminde kaldım. şuan ikisinin de insanları belli:) gerçekten zor vbi vicdani süreç. kararsızlıklar ve melankolik zamanlar:s

ev arkadaşlarımla aram kötü. her an siktiri yiyebilrm ya da biri gidebilr ya da evi dağıtabilrz gibme geliyor.
siktiri yemem en karlı olanı zira drpozito ve bir mmiktar esya parası olarak 500 mlyon koparabilrm gibime geliyor. onla da hiisarustnde bi eve çıkabilrm.

ailemle aram kötü. bugüne kadar hiç olmadığı kadar. herşey bu kadar yoğun ve mutluluk verici giderken, inanılmaz duygusal boşluk, suçluluk ve yakışamama hissediyorum. annemle falan konuşmadım uzn suredir, kendime yakıştıramıyorum:S

anyway, hayat boyle. bu vesileyle yapmam gereken bişeyi yapmış gibi hissediyorum lan, bi rahatladım. sanırım bu yazımı bloga postlamalıym:D şeklinde cevap verecek olanların azlığındandır. herkes böyle müthiş olacak değildir. bunda gücenecek bir şey yoktur.

11 yorum:

Unknown dedi ki...

bu yazı hiçbir şey anlatmıyor.

dide dedi ki...

evet eralpin arkadaşları çok tuhaf.

cündebaz dedi ki...

evet dide. halbüse bu mesajı bana atan ömer çok normal(:

dide dedi ki...

tağam ya :)
ama onun arkadaşları ve bizzat kendisi de bizi hisarüstünde bir akşam saatlerce bekletmişlerdi, hatırlatırım.
insanlar bildiğin tuhaf yaa :)

cündebaz dedi ki...

hatırlat sana bir şey göstereyim. dibin düşsün. kanın çekilsin. gözlerin pörtlesin.

sylph dedi ki...

banada göster yaaa!bi de benmde anlamadıım çok şey var ya ev arkadaşı fln ne hikaye? takılma işi bana ters ama evlilik için de erken:D fln filan=)

dide dedi ki...

hatırlatmak istiyorum. böyle çok değişik bir şey olsun kalbim güpürdesin istiyorum. ama sen nasıl da ortalarda yoksun öyle. ortalarda olsaydın mesela ankarada seni hiç bilmediğin bir yere götürmeyi teklif edebilirdim.

Adsız dedi ki...

"her okulda ilk sosyoloji dersinde "kahve"den bahsedilir ve her öğrenci buna şaşırır ve ilginç bulur mu" diye düşünüyorum şu an.
(ben şaşırmamıştım gerçi.başka bir arkadaşıma-sağ olsun- da ilk sosyoloji dersinde kahveden bahsedildiği ve onun da bana kahvenin ne mühim bir şey olduğunu anlattığından olsa gerek.)
çadırın eski adı saklı bahçeydi.gündüz alkol yoktu.geceleri sıra gecesi falan düzenliyor, alkollü içecekleri meyana çıkarıyorlarmış.sonra devredilmiş,tadilat falan vardı bir ara.bayağı bir değişmiş olsa gerek.
arkadaşı tanıdık gibi hissettim bak.
bahsedilen, dert yanılan konular o kadar tanıdık ki.ağaşı yukarı aynı

"yaşta olanların dertleri de belirli ölçüde aynı demek" diyor ve bu saçma yazıyı, neden yazdığımı bilmeyerek ve nedenini çok da umursanayarak burda sonlandırıyorum.

cündebaz dedi ki...

neden yazdığının önemi yok. popüleroptimist geri dönmüş. bundan büyük jest mi var?

dide dedi ki...

ya şimdi kahve içerken bunu görmüş olmam?

cündebaz dedi ki...

bekle lloyd, ben yanlış şeapmışım. popüleroptimist benan değilmiş (: